Tilat

Tilat

Sali

Pirtin saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Sali on muunneltavissa helposti erilaisiin tilanteisiin, kuten juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa yritysten kokouksiin.

Salin toisessa päädyssä sijaitsee pitopöytä, jonka katamme täyteen herkkuja ruokailun ajaksi.

Terassi

Terassille mahtuu noin 100 henkilöä ruokailemaan ja ihailemaan sieltä avautuvaa Suujärven maisemaa. Pirtin terassi on täysin katettu joten mahdollinen kesäsade ei pääse juhlia pilaamaan, mutta talvisin terassi ei ole käytettävissä.

 


lounais-hämeen pirtti sali

Sauna

Länsi-Hämeen Pirtin sauna sijaitsee Suujärven rannalla. Saunassa on tilat noin 10 hengelle kerrallaan. Sauna on vuokrattavissa ympäri vuoden. Talvisin teemme avannon valmiiksi rohkeimpia varten!

Saunan yhteyteen voit halutessasi tilata vaikkapa maistuvan illallisen tai tilata ruoat suoraan saunatiloihin.

Pukuhuoneessa on mukava välillä vilvoitella ja nauttia virvokkeita. Saunan laiturilta on mukava pulahtaa raikkaaseen ja kirkkaaseen Suujärven veteen.

 

 

 

 

lounais-hämeen pirtti sauna

Hakkapeliittakellari

Pirtin pohjakerroksen itäpäädyssä on hakkapeliittaperinteestä kertova, aiheen mukaisesti sisustettu ravintolakabinetti.

Hakkapeliitassa on oivalliset kokous- ja ruokailumahdollisuudet pienryhmille.

Hakkapeliitat olivat 1600-luvulla käydyn 30-vuotisen sodan Ruotsi-Suomen sotaväkeä. Heidän sotahuutonsa oli tunnettu "hakkaa päälle".

Kabinetin seiniltä löytyy hakkapeliitta- maalauksia ja varusteita ja lasivitriineissä on hakkapeliittojen aseita. Osa aseista on löydetty Pirtin vieressä sijaitsesevasta Suujärvestä.

 

 

lounais-hämeen pirtti